Disclaimer

Deze actie wordt georganiseerd door Hypersnap vzw in samenwerking met ZycoDread.

LEGAL INFO:
Hypersnap vzw 
KBO: 0790.765.477
Vaartkom 1A0403, 3000 Leuven

CONTACT GEGEVENS VZW:
Algemeen: hallo@hypersnap.be
Zakelijk: meneer@jampersant.be
0485 94 45 36 

 

Algemene voorwaarden

• Alle donaties zijn vrijblijvend en non-refundable. Er worden géén fiscale fiches uitgereikt voor de donaties. In uitzonderlijke gevallen kunnen er facturen gemaakt worden, contacteer hiervoor op hallo@hypersnap.be de medewerkers van de vzw Hypersnap.

• Bijdrages in de transactiekosten zijn optioneel en worden gezien als donaties aan de vzw Hypersnap. Ze zullen worden aangewend enkel en alleen om de transactiekosten van dit project te dragen. Indien er meer bijdrages binnenkomen dan er transactiekosten zijn, zal de overschot worden bijgeteld bij het totaalbedrag dat we storten aan 'Te Gek?!'. Een volledige breakdown van deze cijfers kan achteraf opgevraagd worden bij de vzw. Contacteer hiervoor op hallo@hypersnap.be de medewerkers van de vzw Hypersnap.

• Na afloop van de inzamelactie zal het totale ingezamelde bedrag worden doorgestort op de rekening van 'Te Gek'. Een bewijs van de transactie kan achteraf opgevraagd worden bij de vzw. Contacteer hiervoor op hallo@hypersnap.be de medewerkers van de vzw Hypersnap.

• Daar waar er privégegevens opgevraagd worden om de verwerking van de donaties te kunnen voorzien, zullen deze gegevens enkel opgeslagen worden tot max 1 jaar na afloop van de actie. Nadien worden ze onherroepelijk verwijderd. Bovendien zullen ze enkel gebruikt worden indien er zich een probleem voordoet bij de donatie. 

• ZycoDread is individueel verantwoordelijk voor de content op zijn eigen kanalen. Eventueel inhoudelijke problemen of andere issues die je zou kunnen hebben met de streamer, vallen niet te verhalen op de vzw Hypersnap, noch de organisatie of vrijwilligers van de vzw. Indien er alsnog problemen zijn met content kan je dit melden aan de moderators van de stream.

 

Voor de volledige transparantie even dit: Hypersnap vzw organiseert deze actie samen met de streamer Zycodread. Hij zorgt voor de content, wij zorgen voor de organisatie en de administratie. Al het geld dat jullie doneren zal verzameld worden op de rekening van Hypersnap en dan, met aftrek van de transactiekosten van Mollie, in één geheel doorgestort worden aan 'Te Gek?!'.  Geen enkel van de ontvangen transacties zullen na afloop bijgehouden worden, noch gebruikt worden voor eigen doeleinden, voor of door Hypersnap. Voor meer vragen kan je op hallo@hypersnap.be de medewerkers van de vzw Hypersnap contacteren.

JULLIE DONEERDEN AL 3,350 €!